Gestoofde runderrollade van Nockberge-Almrind

Recepten > Gestoofde runderrollade van Nockberge-Almrind

Een Oostenrijks hoofdgerecht, met vlees.

Ingrediënten

  • 4 runderschnitzels (Nockberge-Almrind)
  • Zout, peper, mosterd,
  • Savooiekool
  • Spek
  • Kleine stukjes gemengde groente (prei, wortel etc.)
  • Asperges
  • Rode wijn
  • Runderbouillon
  • Eventueel rode kook en späzli

Bereidingswijze

  1. De schnitzels platslaan en met zout, peper en mosterd kruiden.
  2. De schnitzels met de savooiekool, stukjes groente en asperges beleggen, dichtrollen en met kooktouw vastmaken.
  3. In een hete pan de gevulde schnitzels snel rondom bruin aanbakken en dan met de rode wijn en de runderbouillon overgieten en verder laten garen.
  4. Als de schnitzels (rollades) gaar zijn, het sap afgieten en mosterd naar smaak toevoegen.
  5. De rollades in schijven snijden en met de mosterdsaus overgieten. Hierbij kan met goed rode kool en späzli serveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *