Adverteren op Oostenrijk Vakantieland

Adverteren op OostenrijkVakantieland.nl

Sinds 2005 is Oostenrijk Vakantieland bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen over Oostenrijk. Dat deze inspanning gewaardeerd wordt blijkt uit het snel stijgende bezoekersaantal van de site.

De doelgroep van deze website is de vakantieganger en emigrant naar Oostenrijk in het Nederlandse taalgebied: Er zijn wereldwijd meer dan 23 miljoen Nederlandstaligen.

U kunt op een voordelige wijze meeprofiteren van het sterk groeiende bezoekers aantal. Door een advertentie op Oostenrijk Vakantieland kunt u de doelgroep bereiken die in uw product of dienst geïnteresseerd is. Door te adverteren in een specifieke rubriek komt u nog gerichter in contact met mensen die belangstelling hebben voor uw aanbod.

Op alle pagina’s van thema’s, recepten en plaatsbeschrijvingen, totaal zo’n 200 pagina’s, is reclameruimte te vergeven. Uw aanbod kan op diverse manieren worden opgenomen op Oostenrijk Vakantieland. Van eenvoudige tekstlink op één pagina, tot een opvallende banner of button op alle pagina’s.

Voor bedrijven of particulieren die zich richten op reizigers of emigranten naar Oostenrijk, is dit de perfecte plek om zichzelf te tonen!

We behouden ons het recht voor om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen. Klik hier voor nadere informatie of opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *