Nudisme in Oostenrijk – Freikörperkultur

Thema’s > Nudisme in Oostenrijk (Freikörperkultur – FKK)

Hoewel veel Oostenrijkers als formele en conservatieve mensen te boek staan, is de omvang van Nudisme in de Oostenrijkse cultuur misschien een verassing voor de vakantieganger naar Oostenrijk.

Er is een bloeiende naturistische vakantiesector in Oostenrijk. Net als in Duitsland, heeft nudisme, hier Freikörperkultur genoemd, veel volgelingen. Je zult waarschijnlijk bordjes tegen komen, zelfs als u niet op zoek naar nudisten; “FKK” op een bord of op een muur of stoep geeft “Freikörperkultur”, vertaald nudisten gebieden aan. Een “FKK strand” is een naakt strand.

Waar vindt u Naaktstranden en nudistenparken in Oostenrijk. De officiële FKK site voor Ostenrijk is alleen in het Duits, maar u kunt, als u geen Duitsspreekt, ook informatie vinden over het bezoeken van een park of Nudisme naakt strand door te bladeren en te kijken naar de kaart.

  • Naturistenpark Lobau – beschrijft zichzelf als “een familie-stijl Nudisme club gevestigd in de buitenwijken van Wenen. Wij nodigen de nationale en internationale gasten (van de internationale nudisten-federatie) uit om een ontspannende vakantie bij ons te houden, we hebben een royaal aantal plaatsen voor tenten. “
  • Rutar Lido – Een naturistisch vakantiedorp in Eberndorf (in de buurt van Klagenfurt) met naaktstrand, camping en winter camping met overdekt zwembad.
  • Camping Pesenthein – 220 campers en tent plaatsen op verschillende terrasen, met uitzicht op het Millstätter meer in het midden van Oostenrijk.
  • Gästehaus Lührmann beweert de enige naturisten hotel in Oostenrijk te zijn. Je zal je moeten kleden om in het restaurant of receptie te mogen komen, maar in de zomer kunt u naakt in het zwembad, sauna en stoombad, een park, en op het terras verblijven. In de winter kun je naakt in het zwembad , sauna en stoombad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *