Nauders

PLaatsen > Nauders

Het sfeervolle skidorp Nauders ligt op 1.365 m hoogte, op een zonnig hoogplateau in het zuidwesten van Tirol, op de grens met Zwitserland en Italië en vlak bij de Reschenpass.

Nauders en de twee Italiaanse skigebieden Schöneben en Haider Alm hebben hun krachten gebundeld zodat u met de Reschenpass-skipas grensoverschrijdend kunt skiën op 111 km voornamelijk gemakkelijke en middelzware skipistes, toegankelijk via 28 liften. Gratis skibussen circuleren tussen de verschillende gebieden.

Voor ervaren skiërs is de 9 km lange afdaling van de Tscheyeck (2.750 m) naar het dal een aanrader. De 90 km loipes behoren deels tot het Zwitserse Ski Engadin. Een funpark met halfpipe, 50 km wandelwegen, paardensleetochten, een natuurijsbaan, squash, fitness, een overdekt zwembad maar ook avontuurlijke sporten zoals parapente, speed-snowrafting, mountainbike-afdaling in de sneeuw, off-piste skiën en de beklimming van een ijswand vervolledigen het sportieve aanbod. De gemoedelijke après-ski speelt zich af in 18 restaurants, 4 bars en 1 discotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *