Seefeld

Plaatsen > Tirol > Seefeld

Seefeld is een gemeente in de deelstaat Tirol. Seefeld ligt ongeveer twintig kilometer ten westen van Innsbruck en tien kilometer ten zuiden van de grens met Duitsland.

Deze mondaine wintersportplaats ligt op een zonnig plateau op 1.180 m hoogte, op 25 km ten noordwesten van Innsbruck en bezit een moderne liftinfrastructuur. Samen met het 7 km verder gelegen rustige Leutasch maakt het deel uit van een uniek langlaufparadijs met 180 km gespoorde loipes, 57 km skatingloipes en 15 km niet gespoorde loipes.

Alpineskiërs en snowborders kunnen met de Happy Ski Card behalve de pistes van Seefeld (op de Rosshütte en de Gschwandtkopf), Leutasch, Mösern, Reith en Scharnitz ook de gebieden Tiroler Zugspitz Arena, Garmisch-Partenkirchen en Mittenwald doorkruisen (samen 260 km pistes en 116 skiliften).

Het mooie landschap ontdekt u ook langs de 80 km fraaie wandelpaden. In Seefeld zijn de sportmogelijkheden onbeperkt: Sportcentrum Olympia met o.a. binnen- en buitenzwembaden, rodelen, schaatsen, paragliding, bobsleeën, snowbananing, snowrafting, snowcarting… Het levendige autovrije centrum met elegante boetieks, het casino en de talrijke bars worden druk bezocht door een internationaal publiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *