Maria Alm

Plaatsen > SalzburgerLand > Maria Alm

Maria Alm ligt in de provincie SalzburgerLand, ongeveer 950 kilometer van Utrecht. Maria Alm is een Idyllische, gezinsvriendelijke vakantieplaats met 2000 inwoners, 80 km ten zuiden van Salzburg. Maria Alm is een van de bekendste plaatsen in Pinzgauer Saalachtal. Het is omgeven door het bergmassief “Steinernes Meer” in het noorden en de Pinzgauer Grasbergen met de “Hundstein” in het zuiden. Het ligt op 4 kilometer van Saalfelden, de ingang van het dal. Maria Alm is een gezellig en sfeervol dorp dat op 795 meter hoogte ligt, met in de omgeving ongeveer 250 km skipistes (ongeveer 2000 meter hoogte).

In Maria Alm vindt u 38 restaurants, 3 bars, 7 cafés, 1 pub en 2 discotheken, apotheek, dokter, overdekt zwembad, sauna, solarium, massage.

Maria Alm ligt in het wandelgebied Aberg-Langeck, met vele kilometers wandelwegen. Alle seizoenen bieden diverse mogelijkheden van vermaak. Daarnaast vindt u op korte afstand plaatsen als Zell am See (15 km.) en Kaprun (19 km.) en het gebied Saalbach-Hinterglemm (12 km.)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *