Tirol > Biberwier

Plaatsen > Tirol > Biberwier

Biberwier ligt in het bundesland Tirol. In de winter zijn er vele toeristische mogelijkheden in Biberwier. Naast het skiën, snowboarden en langlaufen kan men er natuurlijk ook prachtig wandelen of sleetje rijden.

Biberwier beschikt over de zeer kindvriendelijke hellingen van de Marienberg. Deze zijn gemakkelijk toegankelijke door de vele liften. Zowel beginnende als gevorderde skiërs komen hier aan hun trekken. Voor meer informatie zie de informatiepagina.

Ook voor snowboarders is er in Biberwier op de Marienberg voldoende te beleven. Deze berg beschikt nl. over een half-pipe. Met de gratis skibus kan men daarnaast zo naar Ehrwald of Lermoos (beide 2 km) rijden, waar nog meer mogelijkheden zijn.

In de zomer loont het zich om een wandeling te maken in de mooie natuur. Maar zoekt u meer uitdaging en wilt u hogerop, dan zijn er voldoende mogelijkheden aanwezig om de bergsport te beoefenen.

De paden door de mosvelden zijn ideaal voor comfortabele fietstochten. Biberwier en omgeving biedt echter ook vele uitdagende mountainbike routes.

Wilt u net als in de winter van de berg af roetsjen, dan kunt u gebruik maken van de 1,3 km lange zomerrodelbaan.

Tijdens het wandelen of fietsen komt u vast en zeker voorbij aan de heldere bergmeertjes, die tot zwemmen en duiken uitnodigen. Ook een rondvaart bestaat tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *